Ett litet äventyr.



I måndags åkte Anton och jag till Vimmerby för att möta upp Annika och Basse, det var nämligen dags för två dagar av paddling tillsammans. Vi hade himla kul mest hela tiden och skrattade åt dåliga skämt, susade genom små forsar, gick barfota genom skog, åt picknick bredvid en å full av små vattenfall och träffade en supersöt liten hund.

Tyvärr har jag inte tagit så himla många bilder utan mest filmat, så jag ska försöka knåpa ihop en liten film till nästa inlägg. Lite så här ser bilderna ut i alla fall:




Anton och jag begav oss mot Vimmerby tidigt på morgonen och åkte förbi morgonpigga människor och små röda hus. Solen sken och vi var superpeppade.




När vi kom fram till Vimmerby fixade vi med all packning och köpte mat till kvällen. Sedan satte vi oss alla i Basses bil och åkte ut till platsen där vi skulle sätta i kanoterna.




Men först, såpbubbelblåsning.




Efter att vi paddlat hela dagen tills armarna värkte, hittade vi vår lilla övernattningsplats med sjö och allt. När kvällen kom grillade vi, berättade läskiga historier (alla utom jag, jag är en mes), badade för första gången i år, drack kall öl som var lite extra god efter all paddling och spelade "finns i sjön".

Därefter somnade vi alla i tältet och vaknade då och då av regnet som smattrade mot tygtaket. På morgonen paddlade vi vidare, blev sedan upphämtade vid vårt mål och åkte sen allihop vidare till min mamma.




Efter att ha åkt en bit var vi alla dundertrötta och hungriga. Mamma var så himla söt och bjöd oss alla på plankstek och efterrät. Efterrätten var en chokladtårta fylld med chokladmousse och med jordgubbstäcke, så himla god! Den åt vi ute på altanen tillsammans med kaffe. Efter det fina mottagandet åkte vi alla tillbaka till Linköping mätta och belåtna.

Två helt fantastiska dagar!



Kommentarer
Postat av: lisa

åh vilket fint och underbart litet äventyr!

2011-06-17 @ 23:41:27
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: lisa

sv:tack fina du!

2011-06-18 @ 15:18:33
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Rebecca

sv: åh, tack så mycket!

2011-06-18 @ 15:40:09
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: anniepiie

Låter som en mysig "utflykt"! :) Fina bilder du har tagit oxå! :) Kram

2011-06-19 @ 12:55:29
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh!

2011-06-19 @ 17:02:59
URL: http://oohyeah.webblogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

så mysiga bilder! Älskar att blåsa spåbubblor :D

2011-06-19 @ 19:24:49
URL: http://jessi91.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0