Rosagrön.Idag matchar jag kläderna med mitt nagellack, en himla massa rosagrönt alltså. Annars lyssnar jag mest på sånt här, pluggar samhällskunskap, spelar tv-spel med vänner och vill ha vår. Typ nu genast.


 

Hur är det mer er, fina ni? :)


Pippiskorna.


För en månad eller så, såg min vän Annika och jag ett par dunderfina skor på H&M som vi åhade oss länge över. Efter ett par dagar bestämde vi oss båda två för att köpa varsitt par via nätet och för ungefär en vecka sen anlände de äntligen.

De får mig att tänka på höst och Pippi Långstrump och i dessa ska det sparkas löv, spankuleras på kullersten och bäras knästrumpor i.

Titta bara så himla fina.Sex fina saker just nu.


- Att gå genom ösregn medan man lyssnar på musik och det känns som om man är med i en film.

- Intressanta samhällslektioner som man aldrig vill ska ta slut.
- När man upptäcker att ett par timmars frånvaro från Anton är alldeles alldeles för mycket.

- Att vakna sent på natten och höra hur regnet smattrar mot fönsterrutorna.
- När man spelar tv-spel med en vän och hon håller med om att man skulle ha fått poäng, fast det kanske egentligen inte är så.

- Att få frukost på sängen en helt vanlig måndag av en av omtänksam pojkvän.Regn och lite nostalgi.

Idag har vädret mest sett ut så här, regn och blåst precis hela dagen. Ett ypperligt tillfälle alltså för att provlyssna LP-skivorna jag fyndade när jag och mamma var på stan igår.

Fynden är två av mina besattheter från högstadiet. Jag och Jammis lyssnade jämt på Roxette och Gyllene Tider. Mest Gyllene Tider som vi kunde varenda låt utantill och sjöng högt i bussen på väg till skolan.Åh. Så himla himla bra än.

Valparna.I lördags hälsade jag på min fina familj i Småland, som för ett tag sen har utökats en aning. Marias hund fick nämligen för, om jag inte minns fel, nio veckor sen tio små underbara valpar. Jag som är så hundkär gick ju såklart av en smula när jag fick träffa dem.

Titta bara så toksöta!Hej!


Alla ville hälsa och pussa.


Jag blev lite extra kär i en av de ljusa valparna. Han heter Prinsen och har de allra oskyldigaste ögonen. Jag satt länge med honom för att gosa och när han pussade min hand smälte jag direkt. Känns konstigt att jag ens kunde klara av att åka hem.RSS 2.0