Helghändelser.

 

 

I helgen ägnade jag mig mest åt att...

 

... äta långa frukostar tittandes på Scrubs.
... lyssna på LP-skivor.


... och ta ut lite för sköra och mjuka plagg ur garderoben bara för att pilla lite på och längta till våren.Rosa och rött.För några dagar sedan tröttnade jag på mitt dåvarande nagellack och målade naglarna varannat i rött och rosa, lite vårigt så där.

Scrubs och karameller.


Eftersom jag fortfarande är sjuk har jag bara legat i soffan hela dagen, ätit karameller, druckit massor av kaffe och tittat på Scrubs. Kan vara bland det bästa när man är sjuk.

Vad har ni hittat på idag? :)

Fredagsklädseln.

Idag har jag haft fluffigt, rufsigt, lockigt hår, roshalsband, vit kofta och svart veckad kjol. En liten fredagsklädsel helt enkelt.

God morgon!

Soluppgång sett från mina fönster. Åh, morgonljus kan vara bland det finaste.

8 fina saker.

Häromdagen fick en award utav fina Anniepie, tack! Här gäller det att skriva 8 saker som man gillar eller 8 saker ingen vet om dig. Jag kör på det där med gillar.

1. Jag gillar (älskar) att läsa. På somrarna speciellt brukar jag lusläsa flera timmar om dagen.
2. Jag gillar (älskar) regn. Smattret, lugnet och att det alltid känns som en ny början när det har regnat. En av de saker jag saknar mest på vargavintern.
3. Jag gillar (älskar) frukostar. Tycker att det är det bästa målet på dagen.


4. Jag gillar att pyssla.

 

 

5. Jag gillargillargillar secondhand. Fina, udda, knasiga och ofta "åhdenhärkanjagintegåhemutan"- saker.

 

 

6. Jag gillar små romantiska lusthus.

 

 

7. Jag gillar (älskar) klänningar.

 

 

8. Jag gillar (älskar) fina, underbara Paris!

 

Nu är jag nyfiken, vad gillar ni? :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pasteller.
De senaste dagarna har jag mest tillbringat med att plugga, vara förkyld, äta karameller och titta på alldeles för många avsnitt av Scrubs. Samt målat naglarna.


Längtar efter vår och äventyr.


Stjärnfall.
Flower power.

Nu har det mesta av snön smält på trottoaren och kylan biter inte lika hårt i fingertopparna. Solen har börjat titta fram lite oftare, lite längre och lite lite varmare. Jag vet att det bara är januari och att det säkert kommer att yra snö från himlen igen vilken sekund som helst, men jag kan ändå inte låta bli att ha huvudet fullt av sånt här:


Födelsedagsfirande.

I helgen höll Annika och jag i ett litet kalas. Stella hade nämligen fyllt 19 år några dagar tidigare, och det skulle såklart firas!Vi köpte ballonger på stan och blåste upp så många att taket nästan blev fullt.

Klockan sju började kalaset och vi var pepp, pepp, pepp!

 

Efter att självaste födelsedagsbarnet ringt på dörren fixade Annika och jag i ordning tårtan som vi hade bakat, kvällen till ära.

 

När tårtan var färdig sjöng vi för Stella som hittills hade fått sitta i vardagsrummet och vänta på överraskningen.

 

Sedan var det dags för presentöppning!

 

Efter att ha ätit tårta och pratat i evigheter, ballade kvällen ur. Jag har inte haft så kul på länge! Vi dansade tills svetten rann, sjöng tills vi blev hesa, testade det nya kortspelet som Annika införskaffat och skrattade tills ansiktet värkte.

Helt klart en av de bästa kvällarna!


För drömska stunder.

För ett tag sedan när jag var ute på LP-jakt hittade jag den här fina singeln med klassisk musik. Den spelar jag medan jag ligger på soffan och funderar, står i köket och diskar och när jag är lite extra drömsk av mig. För fem kronor blev den min, galet billigt!

Ifall tristessen sätter in...

Om du är smått beroende av MadMen och har drabbats av tristess för tillfället, kan du fördriva tiden med att göra dig till en MadMen eller se vem i serien du skulle vara. Jag har gjort många versioner av mig själv som en i serien (det är ju så himla kul) och här är en utav dem. På vem jag är mest lik av karaktärerna blev resultatet Jane, vet inte vad jag ska säga om det...

Vem blev du och hur skulle du se ut i serien?

God morgon!


Ett litet hej.

 


Hej finingar! Så här ser jag ut i håret ikväll när jag åker till Annika och Basse för kortspel. Sjalen är full av körsbär och den har jag fått av min fina mamma. Jag hoppas ni får en trevlig kväll vad ni än har för er!

Gårdagens.Lite såhär såg jag ut igår när jag var på möte i skolan, tittade på film och ringde till min syster.
T-shirten kommer från H&M, kjolen från Gina Tricot och strumpbyxorna från Lindex, om någon är nyfiken.

Måleri.

Dagen har mest spenderats i soffan för min del. Bacillen som har klamrat sig fast tyckte inte alls om att jag tränade ett pass igår. Så nu sitter man här med ännu mer kli i halsen, huvudvärk och snörvel. Usch, tycker inte om att vara sjuk. Man kan aldrig göra det man vill fullt ut.

 

Nu blir det i alla fall att titta på film, nämligen "Harry Potter och Fången från Azkaban". För att variera mig lite byter jag soffan till sängen. Spännande! Och vad gäller bilde(erna)n kan man väl säga att det är i alla fall ett litet tidsfördriv. Att måla naglarna.


Sötsug.Idag är det sol och liiiite varmare än vad det har varit på ett tag. Mot våren! Jag försöker förtränga att det är två månader kvar av snö, kyla och blask.
Tack förresten för alla fina krya-på-dig-hälsningar, blev genast lite bättre!


Prosit!Idag vaknade jag med halsont och huvudvärk. Måtte jag inte bli sjuk. Botningskuren blir te och karameller och många många avsnitt av Mad Men.

När snön aldrig vill ta slut...När snön yr utanför och allt ser blaskigt och blött ut, stannar jag inne så mycket jag kan. Knaprar karameller, tvättar, tittar på Mad Men och passar på att slappa så mycket det igår innan skolan drar igång igen. Och, såklart, dansar till Creedence via LP-spelaren.

Vad gör ni idag?

Det vackra fyndet.För några dagar sedan hittade jag den här finfina LP-skivan på Myronas här i stan. Pressade blommor, snirklig text och dessutom en anteckning på tyska i skrivstil av förra innehavaren, allt detta på omslaget.
Hur fint? Mycket tycker jag.

Lola.I julklapp fick jag den här underbara parfymen av Anton. Den doftar sommaräng vid skymning då alla blommor luktar som mest. Den doftar varm sommarkväll i en romantisk stad. Den doftar varmt, djupt och lite förbjudet. Precis så som en parfym ska dofta!

RSS 2.0