Jane.


Solskenstisdag.Vaknade av att solen sken något alldeles förträffligt.Jag kurade upp mig i soffan tillsammans med.....senaste numret av favoritmagasinet Cosmopolitan. Där såg jag världens sötaste inslag om smink.

Dita.


Prickig liten klänning och en finfin annons.

Hej bloggen!

Jag småmumsar på några Noblesse. Det får man göra på en regnig/snöig tisdag. Och dricker té. Det avrundar en lite smått stressig dag som denna bra.

Annat som piggar upp en grå tisdag är sånt här.

 

Kika ut på stan och fundera på vad andra människor funderar på, vad de jobbar med och vem som är deras stora kärlek. Sånt där dagdrömmeri som man kan förlora sig i hur länge som helst. Speciellt när man sitter själv på ett café och dricker för många koppar kaffe.Titta på fina gamla annonser från en tid då man inte fanns. Den här kommer från senaste numret av "Illustrerad Vetenskap".Pröva klänningar måste väl ändå vara bland det finaste som finns?
Den här blev jag förälskad i och kommer från H&M.

Sommarros.


Solstänk.

Det lyser D-vitamin på C-vitamin.


Ljus i vårt hus.


När jag hade mitt kalas såg det ut lite så här.


Söndagsspendering hos mormor.

Mormor har nog världens sötaste kökstapet.Mamma som liten, och mormor kikar fram lite där bakom.Is, is, is, is.

Solsken.


Frukost.


Under min finfina helg...

... sydde jag dit en rosett på ett mjukt linne.... firade jag och familjen min fina systers födelsedag med bubbligt vin och calamares.... var jag prickig och bar blå scarf.... plockade mamma in en liten liten fin kungsängslilja.... kikade jag på istappar.... njöt jag av solen.... åkte jag tåg och buss mest hela tiden.

Jag hoppas att ni har haft en härlig helg!

RSS 2.0