Världens allra bästa födelsedagskalas.I lördags morgon var jag så pepp att jag hoppade omkring i hela lägenheten. Det var nämligen äntligen äntligen äntligen dags för mitt födelsedagskalas!Efter att ha bakat cupcakes och gjort i ordning tårta (samt hoppat omkring i lägenheten då), kom Annika och Annsofie för att ta med mig till ett hemligt ställe, vilket visade sig lite senare vara salongen där min alldeles eminenta vän Stella jobbar som frisör. Vi skulle få bli alldeles upppiffade inför kvällen.
Urbra!

Efter att ha blivit lyxompysslad kom Jammis till salongen för att peppa med oss och för att invänta nästa överraskning, vilket var att...
...åka limo!
Världens sämsta bild jag vet, men jag var så glad att jag praktiskt taget skakade (!). I alla fall. Vi sittdansade, peppade ihjäl oss, skålade i mousserande vin och hade det himla bra där i limon.

Sedan sprang vi upp till lägenheten där alla mina andra fina vänner redan befann sig. Vi spenderade sen kvällen med att spela spel, äta massor av pizza, aldrigslutadansa, dricka lakritsshots, skratta åt samma knasiga saker och ramla ner i sängen av trötthet. Men det tog jag inga bilder på eftersom jag glömde bort kameran.

Tack finaste vänner för världens bästa kalas - för världens bästa dag!

Fågelvrå.
Pyssel.Snart snart snart fyller jag år (måndag nästa vecka) och det ska firas med dunderkalas. Det här året gjorde jag egna inbjudningar och pysslade loss lite, vilket var himla kul.

Lite så här ser ett par av dem ut:


Nu kan det genast få bli nästa veckas helg då kalaset äger rum och det blir till att dansa, dricka bubbligt vin, äta sötsaker och träffa alla mina fina vänner. Längt på det!
Pluggeri.Idag skriver jag partiprogramsanalys och pluggar historia. Funderar över ekonomi, utopier och metoder. Antecknar om historieskildringar, arkeologi och källkritik.

Och dagdrömmer om vad jag skulle vilja göra istället.

Så som:Att ligga på täcket i sängen och läsa, läsa, läsa.Att ta tjejerna med ut på stan för långfika.Och att dricka öl och ha pokerkväll.

Snart snart är det helg i alla fall. Längt på det!

RSS 2.0