Syfix.Sommarvykort.Hej fina ni! Förlåt för att jag har varit så himla himla dålig på att uppdatera bloggen. När jag fick mitt efterlängtade sommarlov släppte jag allt och har bara njuitit av mitt lov och därför har bloggen blivit lite lidande. Förlåt.

Här kommer ett par sommarvykort som visar lite vad jag har haft för mig.Jag har tittat på mjukvarma sommarhimlar. Blir alldeles lycklig av så här dunderfina himlar.

Jag och Anton har åkt till Antons familj i Småland. Där gosade jag mest med Ronja som är världens sötaste tax.

Jag har köpt två himla fina, om än lite skrangliga, fotoramar på en av secondhandaffärerna. En ram visar ett kort på Anton och mig, taget innan en fest när vi var superpepp. Den andra visar ett kort på alla de ballonger som blev kvar från en födelsedagsfest.

Jag, Micke, Anton och Stella hade en dag grillkväll. Vi grillade på Mickes uteplats som är extra fin på sommaren med körsbärsträd, lummiga buskar och faluröda små hus.
Jag har jag blivit klippt av Stella på salongen där hon jobbar, spelat massor massor av xbox, varit på dop för Antons systerdotter Astrid, fikat med mamma på Berget och lagat kjolar.
Och för inte alls många dagar sedan begav sig Anton och jag till Västervik för att hälsa på Annika, Basse, Annsofie och Robert. Där åt jag en himla god grekisk sallad, åt chokladbollsglass, spelade tecknet och drack öl.


Lite så har en del av mina juni- och julidagar sett ut.

RSS 2.0