Hipp hipp hurra!


I fredags fyllde min fina Anton år och det har vi firat i flera dagar med tårta, kalas, vänner och presenter. Åh, jag älskar verkligen födelsedagar! Att klura ut presenter, gömma dem i lägenheten och att slå in dem. Att pynta vardagsrummet med massor av ballonger och att göra tårta.

Det borde vara födelsedag jämt, tycker jag.


Torsdag.


Idag antecknar jag fakta till mina två uppsatser som ska skrivas. Anteckna, dricka kaffe och klura är ungefär vad den här dagen hittills har gått ut på.Vad gör ni fina för något idag? <3

En fredagsklädsel.


Så här var jag klädd under fredagen när jag gick till ett antikvariat där jag äntligen hittade den första Harry Potter boken till ett bra pris, gick till biblan och letade böcker till en uppsats jag ska skriva, spatserade under en allé, funderade på när snön kommer och gjorde små ärenden på stan.


Tröjan är från Vero Moda om jag minns rätt, kjolen är köpt på Myrorna men är ursprungligen från H&M, strumpbyxorna är från Lindex och benvärmarna och skorna är också från H&M.

Två bilder från min helg.


Den här helgen har varit så himla bra. Jag har bara försökt att varva ner och att koppla från skolan ett tag. Kollat hela säsong ett av Dexter, lyssnat på massor musik, ätit långa frukostar och spenderat massor av tid med Anton.

I alla fall, här är två bilder från min helg.En fredagsutstyrsel. Fredag är ju inte egentligen helg, men fredag är lite småhelg för mig eftersom jag inte har några lektioner i skolan utan jobbar hemifrån på fredagar. Lite småhelglyx sådär.

Förresten, ser ni ballongerna som hänger i vardagsrummet? De är kvar från min födelsedag. Jag älskar ballonger och kan bara inte ta ner dem.Den andra bilden är från lördagen då jag åt mackor med skagenröra och grönsaker på och filmjölk med kanel i, i sängen till hurmångaavsnittsomhelst av Dexter.

Jag hoppas att ni har haft en alldeles förträffligt fin helg, fina ni! <3

Halloween.


Hej fina ni! Jag tänkte visa lite hur min förra helg såg ut då det var halloweenfest!
Stella kom hem till mig och tillsammans lyssnade vi på peppmusik, drack öl och fixade oss. Jag tog ur den här klänningen ur garderoben.Sedan åkte de här på. Mössan till vänster är min och till höger är Stellas kaninöron.Stella och jag i våra munderingar. Jag var sailor och Stella var en liten kanin. Jag hade köpt massor massor av låtsastatueringar som vi satte fast på armar, nyckelben och hals. Efter det gick jag direkt in i min karaktär och slänge mig med fraser som Skepp o hoj! och Nu blommar det i asfalten!.När vi var utklädda och färdiga åkte vi hem till den här fina fröken, Annika, som passade finfint i svart page.Skepp o hoj! Ja, ni hör ju.
Hemma hos Annika fanns det världens sötaste lilla spöke på vardagsrumsfönstret.
Och en liten docka. Hej Annsofie!

Där fanns också Alexandra som trasdocka, Basse som läskig zombie och Robert som pingvin.
Lite så såg min halloween ut. Vad klädde ni ut er till? :)

Bästa lovaktiviteten.


Bästa lov(hemstudie)aktiviteten måste vara att äta tårta i sängen med Anton medan man tittar på serier. Så himla mysigt.

Ps! Tänkte bara inflika att jag kommer att svara på kommentarer här på bloggen i fortsättningen. Jag vill inte glömma bort att svara på kommentarer nämligen, så jag tänkte att jag kan göra det här. Hoppas ni har det fint!

RSS 2.0