Min måndag.


Lite så här har min måndag sett ut:Jag gick upp. Blev hungrig cirka fem minuter efter det, som vanligt, och fixade frukost. Åt bland annat filmjölk med äpplebitar i med massor kanel på.Fixade till mig.
Packade ner skolböckerna i skolväskan och begav mig ut...
... på promenad i det fina vädret.
Jag skulle nämligen till domkyrkan för att skaffa lite information till mitt skolarbete om kyrkan. Jag har bara varit inne i domkyrkan ett fåtal gånger, men blir alltid lika förundrad över alla detaljer, hur högt det är i tak och hur gammal den faktiskt är.
Efter den lilla utflykten blev det en måndagsfika hemma hos mig med tjejerna. Wienerbröd + kaffe + peppande = <3


Lite så såg min måndag ut. Har ni haft en fin dag?:)

Kaos.


Den här veckan har bestått av kaos, stress, kaos och mer stress. Därför det uteblivna bloggandet. Men snart snart är det helg och jag kan troligtvis få koppla av lite.

Så länge drömmer jag om att smita iväg i en luftballong, det vore fint.


Höstfärg.


Igår bestämde jag mig för att färga håret, så på kvällen kom min fina vän Stella förbi för att hjälpa mig. Jag tycker att det är så himla knepigt att göra det själv nämligen.

I alla fall, så här blev reultatet!Inte världens förändring i och för sig, men lite mörkare än förut och lite mer höst än det sommarblekta jag hade förut.

Busväder.När regnet inte vill sluta envisas med att blöta ner ens ben på väg till skolan och vinden sliter i paraplyet så att man är tvungen att hålla i det hårt hårt för att det inte ska flyga ur ens händer.

Då låtsas jag att jag sitter hemma i soffan med en varm filt omkring mig, en het kopp te i handen och äter såna här.


Fredagsfin.Så här såg jag ut på veckans bästa dag, fredag!

Svart stickad tunika som jag använde som tröja, nyfyndad randig kjol från H&M och svarta ganska så tjocka strumpbyxor.


På väg ut.Lite så här ser jag ut idag när jag pluggar, saknar Anton och tittar på Friends. Nu ska jag iväg för att fika med Stella. Hoppas ni mår finfint i höstsolen!Hela havet stormar.Jag har typ världens finaste målning hemma. Den är målad av min mormor och hänger i Antons och mitt vardagsrum. Titta bara så fin!
Höst, vill du stanna?


Lite så här ser jag ut mest nuförtiden. Kofta, tjocka strumpbyxor och kjol. Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte ha vinter.

Kan det inte få vara höst till mars?

RSS 2.0