Skört.I senaste inlägget visade jag upp de fina tallrikarna jag fick som påskpresent. Men jag fick även en till ursöt present, med något skörare innehåll. Vi tar en titt.
Fem små cocktailglas med druvmönster på, åh jag älskar dem! Helt perfekta för att dricka bubbel i eller kanske baileys en grå kylig höstdag. Precis såna som jag har letat efter.

Tack snälla mamma!

Guldkanter och ett dussin blommor.När jag hälsade på hos mamma under påskhelgen fick jag med mig två urfina presenter. Vi börjar med den första som ser ut så här:En bunt med små tallrikar med varsin tunn guldkant och ett dussin blommor på. Alldeles perfekta för att äta rostade mackor med marmelad på eller en söndagstårtbit.

Vårfint.Påskhelgen.I fredags åkte jag till de småländska skogarna för att fira påsk med mamma, syster och systers pojkvän Rasmus. Vädret var så himla underbart och man kunde gå omkringi t-shirt och kjol utan att frysa.När vi kom fram smög jag omkring i det stora huset mamma hyr, för att fota.

Hundarna vaktade huset, men ville hellre leka.Efter påskmiddagen gick (rullade) jag ut för att få en dos av kvällssolen innan den försvann. Sedan spelade vi alla kort, letade påskägg, drack påsksnaps, åt godis och skrattade åt knasiga skämt. Det fastnade dock inte på kort.Nästa dag var solen åter framme och jag klädde mig i kjol och tunn tröja.Vi rotade fram kubbet ur källaren och spelade tills vi alla hade vunnit en gång. Sedan grillade vi, latade oss i solen, läste och hade det himla fint innan Rasmus och Maria begav sig hemåt till Vimmerby.
Det blev kväll och jag och mamma tittade på film och drack varsitt glas rödvin. Fåglarna kvittrade stämningsfullt och det var inte svårt att somna senare på kvällen.På söndagsmorgonen åt vi frukost ute på altanen och pratade länge om fina personer, aprilvädret och konstiga påhitt.Jag gick ut på en minipromenad för att sträcka på benen.

Och innan jag tog tåget hem till Linköping senare den eftermiddagen läste jag deckare i gräset och drack lemonad, busade med hundarna och kramade min fina mamma länge länge hej då.

Påsk!


Glad påsk allihopa! Idag ska jag ta tåget till mamma och landet där det blir påskmat, kel med hundarna, systerprat och kaffe på altanen. Jag hoppas att ni får en fin påskhelg allihop!


Vitsippeland.På väg hem till Annika igår fick jag se ett hav av vitsippor bredvid trottoaren och jag var bara tvungen att gå dit och bevittna det på nära håll. Ett så himla fint vårtecken!I vårsolen.Idag ser jag ut lite så här med t-shirt från H&M, kjol från Myrorna (egentligen från H&M) och skärp från mammas garderob.

Nu ska jag ut i vårsolen för att träffa Annika och dricka rödvin på hennes balkong. Hoppas ni har det alldeles fantastiskt allihop!

Ciao!

När knoppar brister.
Årets första.
Idag.Idag ser jag ut lite så här:

Kort  tunn jacka - H&M

Kjol - Gina Tricot

Linne - gåva från tidning för ett flertal år sedan

Strumpbyxor - Lindex


När jag:

- är besatt av Glee. Så himla, himla bra serie.

- pluggar textkommunikation så mycket att jag snart skriver artiklar i sömnen.

- är alldeles vårpepp! 

- längtar efter helg för då kommer min fina lillasyster hit.

- längtar efter picknickar i parken. Åh!

Onsdagsklädsel.Dagens utstyrsel har i huvudsak bestått av:Kjol i sommarvänligt material mönstrad med mängder av blå rosor...
... och tuggummirosa naglar.

En annan sak, ni är så himla rara och fina att jag smäller av litegrann!

En tisdag.


Idag har min dag mest handlat om redigering av text, telefonsamtal med min fina syster och en mycket god middag med Anton för att fira våra 2,5 år tillsammans.

Annars:- Såg jag ut så här på väg till skolan i eftermiddags. Hej!
- Tar jag kort i pluggpauserna.
- Antecknar jag för fullt om lagar och annat, på veckans lektion i praktisk marknadsföring.
- Läser jag en så himla spännande och småryslig bok. Skriven av deckardrottningen Agatha Christie förstås.
- Dagdrömmer jag om äventyr i New York och Paris.

Hårfärg, nynnande och Jane Austen.För evigheter sedan fick jag en liten utmaning från den här fina damen, där man ska skriva sju saker om sig själv som inte alla kanske riktigt vet om. Jag hade vid förfrågan nyligen skrivit en så jag sköt upp det hela lite. Men nu har det ju gått en evinnerlig tid så nu är det väl ändå dags. Här kommer sju små punkter om mig.- Ett tecken på att jag är bekväm i någons sällskap är att jag nynnar omedvetet.
- Jag är urkass på geografi men desto bättre på att nörda ner mig i roliga ämnen, att alltid vilja spela kort och att prata i evigheter med mina finaste personer.
- Jag är från början blond. Jag började sedan färga håret mörkt och sedan blev det rött, vilket jag har färgat det i ett antal år nu.

- Jag är extremt rädd för ormar och kan knappt titta när de visas på tv. Hu.

- Jag är väldigt svag för Jane Austens verk och brukar sluka dem rätt så fort.
- Jag är uppväxt på landet. Nu när jag bor i stan får jag ibland en extrem längtan efter trädgårdsland, små röda stall, gräs under fötterna istället för asfalt, stora träd att hänga gungor i och skogsstigar att följa. Att gå på planlösa evighetspromenader på sommaren och plocka smultron. Lite såna saker som inte är lika självklara i stan.


- Folk tror till 98 procent att jag är yngre än vad jag egentligen är när de ser mig. Jag brukade störa mig så himla mycket på detta när jag var yngre, men tänker lite annorlunda nu. För vem vill inte tas som yngre när man blivit mycket mycket äldre?


Jag skickar vidare den här utmaningen till:

Hallonsemla

Benjamin och jag

och

No Absolute Truth


RSS 2.0