Resa.Kära vänner! Idag packar jag resväskan och beger mig till de småländska skogarna. Min mamma ska nämligen öppna sin restaurang imorgon och jag ska agera servitris hela dagen.

Jag hoppas att ni får en superfin helg så hörs vi om nån dag eller två. Puss!


Den senaste tiden.Under den senaste tiden har jag:Ätit prinsesstårta framför söndagstvprogram.
Inte kunnat slita mig från min, nu utlästa, bok. Inte ens vid frukosten.Haft lockigt hår som blir lite så där mjukrufsigt efter en natts sömn.Vaknat av pigga solstrålar i ett ljust sovrum med pirr och pepp i kroppen.

Haft underkjol och prickiga tunna strumbyxor och känt mig som en blandning av femtiotalstjej och bakelse.
Hittat Röda Rummet av August Strindberg på en secondhand butik. Har alltid varit himla nyfiken på att läsa den sedan alla svenskalektioner. I sommar får den hänga med ut på läsning i parken, som tidsfördriv när regnet står som spön i backen utomhus och under tågresor genom ett sommarsverige.


Vad har ni hittat på under den senaste tiden? :)

Tivolinaglar.För ett par dagar sedan tröttnade jag på mitt dåvarande nagellack och bestämde mig för att piffa upp naglarna på nytt, precis som fina Lovisa :) Det fick bli tre olika färger.
Min helg.Min helg har varit så himla bra. På lördagen kom nämligen min fina barndomsvän Jammis till mig för att titta på Eurovision Song Contest, en tradition vi införde någon gång i mellanstadiet. Förutom att bita på naglarna av spänning och glädjas åt Sveriges utomordentligt bra plats i tävlingen, gick vi till parken och spenderade den mesta av tiden där.I trädgårdsföreningen stod körsbärsträden i full blom.
Bästa Jammis njöt av solen.
Eftersom vi var alldeles för hungriga för att vänta med middagen dukades den upp nästan direkt.
Vilken bestod av bulgursallad med sockerärtor, körsbärstomater, purjolök, cashewnötter och massor annat gott.
Lite så såg min helg ut!

Galenpanna, grillat och Satan.Min lördag var så himla bra. Efter att ha saknat ihjäl mig efter Annika, som är iväg på praktik, fick jag äntligen träffa henne igen. Kramade sönder henne när vi äntligen sågs. Efter ett glas rosé och kortspel traskade Anton, jag, Annika och Basse upp till Micke och Stella på solvarma trottoarer för att grilla.

När vi ätit oss mätta spelade vi spel uppe i Mickes lägenhet, bland annat galenpanna. För er som inte har spelat galenpanna innebär reglerna att man på varsin lapp ska skriva ett namn på en person eller karaktär. Sedan ska man ge lappen till personen som sitter bredvid. När man har fått sin lapp ska man sätta den i pannan, utan att titta på den och sedan försöka klura ut vem det är genom att fråga alla andra en fråga i taget om personen. Det roligaste var när Annika, som hade Satan på sin lapp, frågade om denne fanns med på Disneyland. Jag höll på att gå av skratt.

Urfin kväll!
Fireri.Äntligen helg! Och äntligen sol och värme måste väl tilläggas. Detta firas med grillkväll hos Micke med fina personer, öldrickande i gräset, dans och sommarmusik.

Hoppas att ni får en förträfflig helg! <3
Dagdrömmar och sittdans.Idag lyssnar jag på det här fantastiska tokbra albumet medan jag pluggar multimedia, dagdrömmer om konserter på sommarkvällar, viker nytvättade kläder som doftar så där mjukt, gräddar pannkakor, sittdansar och längtar till grillkvällen i helgen med mina fina personer.

Vad hittar ni på idag?Oväntat.Vad sjutton hände med solen och värmen?

Våren är allt bra lurig.


 

 

 


Förkylning.


Jag ligger för tillfället i en dunderförkylning med halsont, huvudvärk, hosta och feber. Så jag vilar upp mig och återkommer helt enkelt när jag har blivit frisk igen.

Så länge hoppas jag att ni har det finfint där ute i majsolen!RSS 2.0