Alice i underlandetkopparna och rosettarmband.

Jag fick två påskpresenter av min fina mor häromdagen.

De ser ut så här:

 

 

Världens sötaste små Alice i underlandet koppar, med guldkant, rosor och små vågor vid foten.


Den andra presenten var ett rosettarmband gjort av en kär vän.

Väldans fint!


Yoga och sånt.

Hej bloggen och hej fina läsare!

 

I måndags var jag på yoga. Den enda erfarenhet jag har av yoga är då jag bestämde mig för att testa det hemma helt själv. Jag hade en skiva med yogainstruktioner som jag hade fått i en tidning. Det gick väl inte speciellt bra med den där skivan, jag kunde inte riktigt koncentrera mig. Istället fnissade jag hysteriskt över hur otroligt rolig han lät. En allvarsam ton till krumelurmeningar och ord jag aldrig hört talas om.

 

 

Så man kan väl inte direkt påstå att jag var "väl förberedd" när jag anlände till gymet för ett 75 minuterspass av yoga.

 

För det första gick jag vilse i gymet. Kom till spinningrummet när jag skulle till omklädningsrummet. Sedan fick jag kränga upp det enda lediga skåpet med våld. När jag till slut förstod var yogarummet var (jag hittade det genom alla marschaller som brann där inne) gick jag förvirrat in och började peta på några mattor i hörnet.

 

 

Instruktören kom fram till mig och frågade om jag var ny. Jag svarade ja. Hade jag testat yoga förr? Nej. Hade jag gjort någon pilates? Nej. Instruktören svarade tyst "ooookejjjj" och sedan "du behöver inte vara orolig, vi ska ta det ganska lugnt idag". Sedan pekade han mot några andra mattor som var blå och sa att en sådan skulle jag ha.

 

 

Efter 5 minuter av passet njöt jag.

 

 

Efter 20 minuter trodde jag att jag skulle dö.

 

 

Efter 25 minuter slog kag knut på mig själv, tappade balansen och ramlade omkull (inte ståendes gudskelov). Instruktören och en tjej i orange fnissade. Jag höll på att skämmas ihjäl.

 

 

Efter 40 minuter tänkte jag rymma.

 

 

Träningsvärken blev ett givet kort. Till och med halsen gör ont. Jag vet inte om jag ska testa yoga någon mer gång. Förmodligen inte, men jag måste erkänna att lite sugen på revansch är jag.

 

 

Nu blir det att gå till skolan. Slutar klockan 12 sedan är det påååååsklov! Eller ja. Hemstudievecka.

 

 

Kram och hej!


Lady Gaga.

Illustration av Liselotte Watkins.

Frukost.Yoghurt med jordgubbar. Mums.

Målning.

Hej!

Som jag skrev i förra inlägget var jag i fixartagen i helgen. Jag planterade och målade. Så här gick målningen till.

 

De här två stolarna var objekten för målningen. De matchade lite för mycket till golvet liksom.1. Slipning.2. Skydd av golv.

Alla reklamutskick kom väl till pass och jag tror att vi aldrig har haft ett så färgglatt kök.

 

3. På med målarbyxorna!4. Och fram med färgen.Tadaa! Efter flera omgångar av målning, torkning och väntan blev stolarna
så här fina. Nu saknas bara blårutiga sittpuffar till dem.

Trädgårdsbestyr.

Hej bloggen och kära läsare!

I helgen var jag inne i fixartaget. Mellan varven av målning av kökstolarna ängnade jag mig åt att plantera mina små frön som jag köpt på Plantagen. Det såg ut så här:Efter att ha planterat fick de adressen fönsterbräde. Nu väntar jag ivrigt på att de ska kika fram.

Matematik.


Den himmelsblå strumpebandshållaren.


När jag inte har något att göra brukar jag ta fram fina saker man sparat, och ibland använder för att känna sig extra fin. Som den här fina strumpebandshållaren.

RSS 2.0