Klänningen som blev en...Jag vet inte om ni minns den här klänningen, ärligt talat har jag inte burit den överdrivet mycket pga att den har varit lite för liten för mig. Lite så där korsettaktigt "hjälp-jag-kan-inte-andas-liten". Något jag totalt ignorerade när jag prövade den i provrummet.

Så därför beslutade jag mig för att...

 

... kapa av den. Jag klippte av överdelen och nålade sen in tyget som blev över. Efter att ha sytt in den blev den...... så här! Nu slipper jag andnöden och fick en kjol på köpet, inte fy skam.

Födelsedag.

Igår fyllde jag 21 år. Det var en av de finaste dagarna i mitt liv. Gratulationer från vänner och familj, överraskningskalas på ett mysigt café, hemlighetsmakeri, skratt och världens finaste väder gjorde dagen underbar <3 Jag fick en isblå kamera av världens finaste pojkvän, som en del av de här bilderna är tagna med :)Jag fick en resa till Paris av mamma och syster! Helt fantastiskt underbart kul!Den här fina skapelsen fick jag på posten av Jammis ......med mumsiga tefat (vi sprang alltid till kiosken när vi var
små och köpte såna här syrlingar) som färdkamrater.Efter att ha blivit överraskad av vänner och familj gick Annika, jag och Stella hem till mig för att spela kort. Av Annika fick jag superbra spa-produkter, himla fint!Åh Paris, snart kommer jag!


Sjuk.Medan näsan snörvlar och halsen kliar dricker jag varm choklad och kollar på tio avsnitt av Friends per dag.
Det är rätt fint ändå, förutom sjukligheten förstås.

Och hösten kommer, löven faller och dagarna är finare än någonsin.

Bild tagen när Annika och jag var på långpromenad för ett tag sen.


The Dress.

Idag var jag på jakt efter en klänning till det framtida födelsedagskalaset jag ska ha. Jag hittade den på H&M, på en klädstång packad med olika klänningar och jag tappade andan lite när jag såg den. Den här klänningen ska snurras varv i, drickas drinkar med, vara uppe till kväll har blivit morgon, sjungas i, skrattas med och kramas en massa.

Åh!


Zara överraskning!I tisdags kom fina familjen hem från Italien och med sig hade de en stooor påse från Zara till mig. Spännande!Däri låg världens finaste lilla jacka!Med guldknappar med stjärnor på...Och emblem på ärmen...Små "klaffar" på axlarna...Och finaste fodret! Åh, jag är kär.

Tack fina mamma och syster!


Det lilla lusthuset.I eftermiddags mötte jag upp två av mina fina vänner, Stella och Annika för en picknick i lusthuset i parken.Lusthuset är magiskt fint med ett blåklocketak.Vi hade med oss bullar, blåbärsmuffins och varm choklad.Finingar! :)Efter att ha ätit av det söta spelade vi kort tills kvällskylan kom. Väldigt fin eftermiddag/kväll!

Monki.

Åh.

Om alla satsade lika fint som Monki på sina utskick skulle jag bli mer än glad. Titta bara så fint Monki har fått till det. Precis i min smak.

 


En onsdag med rosa himmel.
RSS 2.0